Общи условия

 Общи условия:

 •  https://www.perdeta-miltonia.bg/ e уеб сайт за електронна търговия за продажба и доставка на публикуваните в него стоки от името на “Милтония 2022” EООД.
 •  Предлагането на продуктите от този уеб сайт онлайн има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка-договор от разстояние  между потребителят и “Милтония 2022” EООД.
 • Всички цени, свързани с представените продукти или услуги са в български лева (BGN) и включват данък добавена стойност (ДДС) без да отразяват стойността на доставката.
 • В страницата на всяка стока представена в сайта са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта. “Милтония 2022” EООД не носи отговорност за неточности в описанието на стоката некасаещи основните и характеристики и не претендира за изчерпателност на предоставената информация.
 • Всички изображения, поместени в сайта имат единствено за цел да създадат известна представа за типа на предлагания продукт, а не да го представят точно. Съответно, възможно е някои от изображенията на продуктите в сайта (статични/динамични изображения/ мултимедийни презентации/ т.н.) да не отговарят на външния вид на съответния продукт. Продавачът няма да носи отговорност за такива несъответствия.
 • Договор за продажба от разстояние е всеки договор сключен въз основа на предложение от страна на доставчика до потребителя като част от системата за продажба на стоки или предлагане на услуги при която от датата на отправяне на предложението до сключването на договора, включително за времето на сключването на договора страните не са във физически контакт по между си.
 • Договорът с клиента се счита за сключен след приемане от “Милтония 2022” EООД, чрез сайта си за продажби онлайн https://www.perdeta-miltonia.bg/на заявлението за покупка попълнено и финализирано правилно от клиента в процеса на поръчката.
 • Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието включително в почивните дни и в дните на официалните празници. След направянето на поръчката потребителят е длъжен да заплати цената актуална по време на заявката на желаната стока.
 • “Милтония 2022” EООД няма право да променя цената на стоките след приключване на поръчката направена от страна на потребителя след натискане на бутона “Потвърди поръчката”, освен когато е допусната техническа грешка при публикуването на цената в  https://www.perdeta-miltonia.bg/ тогава “Милтония 2022” EООД се задължава да върне 100% от сумата, която клиентът е заплатил коректно и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя.
 • При попълване на неверни данни, сгрешен адрес, лице за контакти или телефон при подаване на заявката “Милтония 2022” EООД не се обвързва от задължението за нейното изпълнение и доставка.
 • Договорът с потребителя се счита за сключен след приемане на заявление за покупка, попълнено правилно и коректно от клиента в процеса на поръчката.
 • След получаване на заявлението за покупка “Милтония 2022” EООД се свързва с клиента чрез e-mail или по телефон в рамките на 72 часа след постъпването му, за потвърждаване на стойността на направената поръчка, цвят, размер, модел и количеството на продуктите направени в нея.
 • Ако продуктът не може да бъде доставен поради причини от различен характер, липса на цвят, размер или поради изчерпване на складова наличност, неизвършено успешно или незавършено плащане (забавяне на плащането) “Милтония 2022” EООД  се задължава да уведоми клиента в рамките на 72 часа от направената поръчка.
 • “Милтония 2022” EООД не гарантира наличността на всички продукти представени на страниците в онлайн магазина си https://www.perdeta-miltonia.bg/

 

Доставка:

 • Доставката е за сметка на клиента.
 • Точният срок за доставка зависи от избраните от вас продукти, тяхното количество, наличност и дали се доставят от страната или от чужбина. Срокът на доставка за наличните продукти e от 2 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място и дните за разнос на избраната куриерска фирма.
 • Времето за доставка от чужбина обикновено е от 14 до 20 работни дни, в някои случаи и по-бързо.
 • Цената на доставката зависи от:

– Общото теглото на продуктите които сте закупили.

– Мястото, до където ще бъде доставена пратката /до желан от вас адрес или най-близкия офис на избрания куриер/.

– Крайната сумата за куриерската услуга по доставката, която задължително се заплаща от клиента се определя от куриера, в деня на изпращане на доставката.

Лични данни:

 • “Милтония 2022” EООД носи отговорност по Закон за защита на личните данни и Ви гарантира, че вашите лични данни въведени при регистрацията за покупка, няма да бъдат предоставени на други лица.
 • След като клиентът посетил страниците на нашият онлайн магазин  https://www.perdeta-miltonia.bg/ и е направил заявка за покупка той автоматично дава съгласието си да обработим личните му данни свързани с изпълнението на неговото желание за закупуването на продукти и доставката им. Ние използваме Вашите лични данни само и единствено при обработване на поръчката Ви, това ни е необходимо за упражняването на правомощия предоставени на администратора от закона. Потребителския акаунт на всеки наш клиент може да бъде изтрит от базата данни на  https://www.perdeta-miltonia.bg/ заедно с цялата информация за него по всяко време при желание от негова страна.

Връщане на продукти:

 • Потребителят има право без да дължи обяснение, обезщетение или неустойки и без да посочва причина да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 дни считано от датата на получаване на стоката и да върне закупените от него продукти обратно на търговеца като сумата за куриерската услуга по връщането е за негова сметка. В този случай “Милтония 2022” EООД ще възстанови на потребителя заплатената от него сума по банков път не по-късно от 30 дни считано от датата на заявения отказ. Всички куриерски разходи по получаването и обратното връщане на стоките се заплащат за сметка на потребителя, освен в случаите:

– Когато продуктите имат фабричен дефект.

– Продуктите са доставени в грешни размери, цветове или видове.

– Пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, в този случай клиента веднага трябва да уведоми търговеца в момента на получаването, но задължително преди да е положил подпис пред служителя на куриерската фирма с която се доставят закупените от него стоки  да проведе незабавно телефонен разговор с търговеца за изясняване на обстоятелствата на телефон 0878 900 348.

 • “Милтония 2022” EООД си запазва правото да не приема обратно продукти, които не отговарят на първоначалния им търговски вид, в който клиентът ги е получил при полагането на подписа си при доставката пред куриера, като се има предвид възможността на клиента, която дава “Милтония 2022” EООД за преглед на стоката преди плащане пред служител на куриерската фирма,което означава, че той е получил в изряден вид.
 • Потребителят няма право да се отказва от стоки изработени по негова индивидуална поръчка и размери съобразена с неговите изисквания / чл. 57 ал. 3 от ЗЗП /.

 

Права и задължения на страните:

“Милтония 2022” EООД се задължава:

 •  Да потвърди наличността на поръчаните артикули чрез e-mail или по телефон или да откаже поръчката в срок от 72 часа най-късно след нейното създаване при невъзможност за изпълнение.
 • Да достави в срока указан в информацията за доставка на стоки заявената от клиента стока не по-късно от 30 календарни дни.
 • Гарантира, че всички предлагани продукти са фабрично нови безвредни за употреба и дава гаранция на 100 % за тяхното качество.

Клиентът се задължава:

 • Да плати цената на стоката според условията описани в информацията за доставки и плащане на стоки.
 • Да заплати разходите по доставката.
 • Да осигури достъп и възможност за получаване на стоката на посочения от него адрес за доставка, в случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес и не осигури достъп и условия за предаване на стоката “Милтония 2022” EООД се освобождава от задължението си да достави заявената от клиента стока.